SPOR MASÖRÜ YETİŞTİRME KURSU

12.11.2014
Spor masörü yetiştirme kursu 14-26 Kasım 2014 tarihleri arasında ilimizde açılacaktır. Katılım Şartları ve İstenen Belgeler aşağıda listelenmiştir.
Masör Kursuna katılacakların istenen evraklarla birlikte 14 Kasım 2014 tarihinde Saat 09.00'da İl Müdürlüğümüz Toplantı Salonunda hazır bulunmaları gerekmektedir.

KATILIM ŞARTLARI
  1. En az lise ve dengi okul mezunu olmak.
  2. Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek bulaşıcı hastalık, parmaklarda şekil bozukluğu, kol ve bacak arızası ve benzeri vücut veya akıl hastalığı ile malul bulunmamak,
  3. Taksirli suçlar hariç olmak üzere ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis veyahut affa uğramış olsalar bile devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla, zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, hileli iflas, yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırmak, devlet sırlarını açığa vurmak suçlarından dolayı hürriyeti bağlayıcı ceza ile hükümlü bulunmamak,
  4. 7.1.1993 tarihli ve 21458 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Amatör Spor Dalları Ceza Yönetmeliğine göre son 3 yıl içinde bir defada 6 aydan fazla ve/veya toplam 1 yıldan fazla ceza almamış olmak.
  5. En az 18 yaşını doldurmuş olmak,

Katılımın fazla olması halinde kursun ilk günü başvuranların beden eğitimi ve spor ilgileri, tahsil durumları ve spor masörlüğüne yönelik ilgileri vb. bilgileri içeren bir değerlendirme yapılacak olup, bu değerlendirme sonucu kursiyerlerin tespiti yapılacaktır.

İSTENEN BELGELER

  1.  4 adet Vesikalık Fotoğraf (Orjinal Fotoğraf)
  2. Diploma veya Mezuniyet Belgesinin Tasdikli Sureti (Spor Genel Müdürlüğü ilgili birimler , Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlükleri, Çalıştığı resmi kurumlar veya noterce tasdik edilecektir.)
  3. Adli Sicil Kaydı Sorgulaması(Aslı)
  4. Sağlık Raporu (Sağlık Kuruluşlarından(Aslı))
  5. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden cezası olmadığına dair yazı(Aslı)
  6. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
  7. Varsa sporla ilgili belgeleri (Hakemlik lisansı, Antrenörlük Belgesi, Sporcu lisansı vs.)
  8. Kursa katılacak adaylar Halkbankası Ankara-Yenişehir Şubesi TR85 0001 2009 2120 0006 0000 71 hesabına 235TL yatıracaklardır.

NOT: Kurs ücreti kursa katılma hakkına kazanan kursiyerler tarafından yatırılacaktır. Dekonta "Spor Genel Müdürlüğü Spor Masörü Kurs Ücreti" olarak yazdırılacaktır.